Home

Bij Lucardi Juwelier vind je altijd een mooi sieraad of horloge voor elk budget. Of je nu in Groningen komt of in Brabant, in Utrecht of Limburg: overal vind je onze uitnodigende, overzichtelijke winkels boordevol aanbiedingen en met het meest modieuze aanbod. Lucardi Juwelier is een landelijke keten met 95 filialen en maakt onderdeel uit van KIN Netherlands B.V. Dagelijks werken wij samen met ongeveer 700 medewerkers in de filialen en ongeveer 100 medewerkers op het hoofdkantoor in Den Haag. Voor Lucardi Juwelier is het van groot belang dat er enthousiaste, betrokken en gedreven verkoopmedewerkers in de winkel staan. Medewerkers vormen immers de basis van Lucardi Juwelier, zij bepalen voor een belangrijk deel het succes en de groei van de onderneming.

Lucardi Juwelier doet er dan ook alles aan om de juiste mensen te werven en op te leiden. Of je nu een fulltime baan zoekt of een parttime job, studentenwerk of bijbaan, werken en leren met een BBL opleiding of vakantiewerk, alles is mogelijk bij Lucardi Juwelier. Kun je jouw vacature bij Lucardi Juwelier niet vinden bij “vind een job”, stuur dan een open sollicitatie en wij gaan kijken of we een geschikte job voor je kunnen vinden.

Top 5 vacatures

16-03-2017
Shopmanager Haarlem
Haarlem, Haarlem noord
24-02-2017
Assistent Shopmanager Veenendaal
Veenendaal
23-03-2017
DTP-er / Vormgever Lucardi Hoofdkantoor
Den haag hoofdkantoor
15-03-2017
Medewerker fin. administratie
Den haag hoofdkantoor
15-03-2017
Verkoopmedewerker winkels 8 uur
Arnhem, Arnhem kronenburg, Barneveld, Drachten, Hellevoetsluis, Hoogeveen, Houten, Oldenzaal, Rijswijk, Roermond, Veenendaal, Venlo, Woerden, Zeist