Vacatures

  meer resultaten

  We hebben geen vacature gevonden met dit onderwerp

  Geschiedenis van Lucardi

  Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren.

   

  Geschiedenis

  Lucardi bestaat sinds 1988, toen nog bekend onder de naam Luigi Lucardi. In 2002 werd de nieuwe formule losgelaten op de winkels en kreeg Lucardi de nu bekende paarse kleur. Op 29 mei 2006 is Lucardi overgenomen door Klockgrossisten i Norden AB. Dit bedrijf heeft eind 2011 een naamsverandering ondergaan en heet nu Axcent of Scandinavia. Het hoofdkantoor van dit concern is gevestigd in Upplands Vasby, Zweden.

  Lucardi heeft inmiddels winkels door heel Nederland en een webshop. Er is dus altijd een Lucardi bij jou in de buurt!

   

  Collectie

  Bij Lucardi kun je terecht voor de allerlaatste trends, maar ook voor de bekende klassiekers. Het assortiment bestaat uit een brede collectie sieraden in goud, zilver, staal, goldplated en bijou. Ook vind je de bekende merken als Casio, Esprit en Pulsar terug in de collectie. Wie op zoek is naar een kraamcadeau of kindergeschenk, kan bij Lucardi Juweliers kiezen uit een brede collectie van bijvoorbeeld kinderbestek, verzilverde rammelaars of een mooie verzilverde spaarpot.

   

  Wil je meer weten van Lucardi? Bekijk dan onze algemene website op lucardi.nl.

   

  Onze medewerkers aan het woord...

  Medewerkers vormen de basis van Lucardi Juwelier, zij bepalen voor een belangrijk deel het succes en de groei van de onder neming. Lucardi Juwelier doet er dan ook alles aan om de juiste mensen te werven en op te leiden. Of je nu een full time baan zoekt of een part time job, studentenwerk of bij baan, werken en leren met een BBL opleiding of vakantiewerk, alles is mogelijk bij Lucardi Juwelier. Kun je jouw vacature bij Lucardi Juwelier niet vinden, stuur dan een open sollicitatie en wij gaan kijken of we een geschikte job voor je kunnen vinden.